Kvaliteta i sigurnost

Sigurnost na radu u INOXMONT-VS d.o.o.


Misija poduzeća INOXMONT-VS je pružanje sigurnog radnog mjesta uz minimalni rizik za zdravlje. Tome pridodajemo veliku važnost i radimo na smanjenju ozljeda na radu što nam predstavlja jedan od glavnih zadataka.

Kontinuirano radimo na poboljšanju sigurnosti i zaštite na radu, što dokazujemo i usvojenim SCC** standardom – “Certifikat sigurnosti na radu izvođača radova i poduzetnika”.

U našoj organizaciji usmjeravamo se prema kvalitetnijem pristupu sigurnosti na radu te u skladu sa time pratimo i djelujemo po svim zakonskim zahtjevima i standardima Hrvatske ali i stranih zemalja u kojima radimo. Provodimo interno osposobljavanje iz svih segmenata zaštite na radu koji pokrivaju naše djelatnosti. Prema SCC** standardu radnici koji rade u inozemstvu prolaze kroz dodatni SCC trening/obuku kojim se ciljano usmjeravaju na zahtjeve prema navedenom standardu te su po tome certificirani i nakon testiranja u narednih 10 godina imaju otvoren pristup na sva gradilišta u Europi.

Nastojimo uvesti kulturu sigurnosti među naše radnike kako bi se izbjegle incidentne situacije te izbjegavanje ugrožavanja ljudi i okoliša. Takvim pristupom preventivno djelujemo u pogledu očuvanja zdravlja naših zaposlenika.


“Sigurnost ne dolazi sa srećom. Ona mora biti pripremljena”

Certifikati